Kan et trådhegn holde hunden i haven?

Som hundeejer, er det dig, der har ansvaret for, at din hund bliver på din grund. Hvis den stikker af, er der en risiko for, at du får en bøde. Derudover er der naturligvis også en risiko for, at du ikke finder din elskede hund igen, hvilket vil være endnu værre.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at indhegne din have, så din hund ikke kan stikke af. Det sikrer samtidig, at du trygt kan lade din hund løbe rundt i haven, uden at holde den under opsyn. Af denne grund bør alle hundeejere selvfølgelig have en indhegnet have.

Trådhegn kan sagtens bruges

Når du skal vælge hegn til din have, er der mange løsninger at vælge mellem. Hvis det primært skal bruges til at holde en hund i haven, er det dog ikke dem alle, der er værd at investere i. Det er nemlig ikke alle typer af hegn, der er lige billige.

Rigtig mange ender med at gøre brug af trådhegn. Det er nemlig tilstrækkeligt til at holde langt de fleste hunde inde i haven. Det er dog vigtigt, at du f.eks. sørger for, at det graves tilstrækkeligt ned, så hunden ikke har mulighed for at grave sig under det.

Valg af trådhegn afhænger af hunderace

Dit valg af trådhegn afhænger naturligvis af din hunds race. Du skal nemlig sikre, at hullerne i hegnet ikke er for store. Derudover skal du også sikre, at hunden ikke kan hoppe op det. Sørg derfor for at vælge et hegn, der har en god højde.

Heldigvis er der rigtig mange typer af trådhegn at vælge mellem. Derfor skal du ikke være bekymret for, om du kan finde en passende type af trådhegn til din have. Dette er selvfølgelig gældende, uanset hvilken hund, du har.

Overvej om du vil stå for monteringen selv

Når det kommer til opsætning af trådhegn i din have, er der en del ting, der skal være styr på. Ganske vist er det en relativt enkel opgave, men det er vigtigt, at der er styr på alle aspekter. Derfor bør du også overveje, om du selv skal stå for at opsætte og montere det.

Hvis du vil være på den sikre side, er det naturligvis en god idé at overlade det til en professionel. Gør du det, så kan du være sikker på, at det er opsat korrekt, og at der ikke er nogen fare for, at din hund pludselig stikker af fra haven.