Hvilken pool skal jeg vælge til min have?

Overvejer du at købe en swimmingpool til haven, men ved du ikke helt, hvilken pool du skal vælge? Det kan være en svær beslutning, da der findes så mange forskellige pools på markedet. Læs med videre her, så du kan finde frem til den rette pool for dig og din familie.

Det bør du overveje inden køb af en pool

Inden du køber en pool til haven, er der flere forskellige ting, som du bør overveje. Gør du det, er der en større chance for, at du ender med den helt rigtige pool for dig og din familie. Du bør blandt andet overveje følgende:

  • Hvilken type pool skal det være? Først skal du finde ud af, hvilken type pool det skal være. Der findes alt lige fra børnepools til oppustelige plastbassiner, stålvægspools m.m.
  • Hvor stor må poolen være? Du bør ligeledes finde ud af, hvor stor poolen må være. Dette kommer ikke kun an på, hvor mange der skal bruge bassinet, og hvad du har af ønsker. Du skal huske at tænke over, hvor meget plads der er i din have, og hvor meget poolen må fylde.
  • Hvor dyb må poolen være? Har du børn, er det en fordel, hvis de kan bunde, når de står på bunden. Det er værd at tage med i dine overvejelser, når du skal beslutte, hvor dyb poolen må være.

Hvor meget må poolen koste? Inden du går i gang med at kigge efter en pool, er det en god idé at finde ud af, hvor meget poolen må koste. På den måde ender du ikke med at kigge på en masse pools, som du slet ikke vil købe, da de er alt for dyre.