Essentielle borde i hus og have

Man kan ikke i en bolig komme uden om, at der bare er nogle ting, der som regel går igen, og er mere eller mindre essentielle. Disse er ikke altid lige nemme at udvælge og finde, men her får du et par overvejelser til køb af spisebord, terrassebord og sofabord!

Spisebord

Det første bord man som regel møder, når man træder ind i hjem, er spisebordet. Det er også her hvor folk samles om aftensmad, en god kop kaffe, og af og til praktisk arbejde. Det er værd at overveje, hvor mange mennesker ønsker du, der kan sidde omkring bordet? Skal det være muligt med udtræk, således at det kan gøres større? Og hvilket materiale skal bordpladen være i, hvis man lige har in mente at det skal kunne tåle lidt spildt mad? Når disse ting kan besværes, så shop et spisebord online.

Sofabord

Når man går længere ind i huset, rammer man stuen, der akkurat som spisebordet, er et sted hvor folk samles. Her er det mere til en hyggelig snak, eller en fælles aktivitet foran fjernsynet, eller med en god bog i hånden. Sofabordets fornemmeste opgave er at holde snacks, drikkevarer og lignende lige i nærheden. Derfor er det også her, foruden det rent stilistiske valg i et sofabord, værd at overveje et sofabord som kan holde til at få spildt enten væske eller madvarer på sig – for det er ikke usandsynligt at det vil ske.

Terrassebord

Udenfor huset rammer man terrassebordet, der som de ovenstående også kan agere samlingspunkt – dog oftest om sommeren, når det er godt vejr udenfor. Det er ligeledes vigtigt at overveje antallet af pladser omkring bordet, men her er materialevalg i højere grad et praktisk valg. Allerhelst vil man jo gerne have et bord, der kan tåle lidt regn og blæst, og som ikke går hen og falmer alt for hurtigt!